Let's get inspired!

"Waar vind je inspiratie om gezond te koken?" Deze vraag horen we vaak. Het gigantisch aanbod aan online recepten, kookboeken, YouTube-kanalen, ... is inspirerend en tegelijk ook overweldigend. Je hoeft echt geen topkok te zijn om lekker eten op tafel te toveren. Ontdek waar wij "onze mosterd" halen om gezond en gevarieerd te koken.

Wij eten graag. Heel graag. Lekker, gevarieerd en puur. Dat het niet altijd even evident is om een lekkere maaltijd te koken, weten wij ook. Onze inspiratie is niet eindeloos en we ontdekken graag nieuwe smaken en combinaties. Bekijk onze favoriete boeken. Meer info? Klik op de titels!

1. Everyday Fresh, Donna Hay 

Ongetwijfeld één van onze favoriete kookboeken. De recepten in dit boek zijn toegankelijk, haalbaar, lekker en je kan ze eindeloos variëren. 

2. Een Kookboek, Seppe Nobels

Smaken jouw groenten altijd hetzelfde? Zoek je een manier om heerlijke groenten te maken en verrassende smaakcombinaties te ontdekken? Topchef Seppe Nobels tovert met groenten én hij bundelde zijn ‘magic’ in een boek met maar liefst 450 recepten met groenten. Onmisbaar voor wie houdt van eenvoudig, duurzaam en lekker koken. 

3. Een dagelijkse portie power, Claudia Van Avermaet

Een boek met 130 recepten. Al de gerechten bevatten pure en lekkere ingrediënten die je sowieso een dagelijkse portie power bezorgen. 

EXTRA!

Twijfel je altijd aan welke smaken goed samen gaan? Of ontdek je graag nieuwe combinaties? Wil je je lunch of diner een éxtra touch geven door noten of kruiden toe te voegen, maar weet je niet welke? Dankzij “De Smaakbijbel” heb je de ultieme combinaties binnen handbereik. Niki Segnit deelt bijna 1000 verschillende combinaties met verschillende groenten, fruit, vlees, noten, kruiden, … Zéker de moeite waard!

TIP!
Op Instagram ziet alles er zo lekker en eenvoudig uit, ook recepten in kookboeken lijken vaak een haalbare kaart. Op het moment je zelf aan de slag gaat, blijkt het resultaat soms anders. Tot daar de goede moed om nieuwe dingen te ontdekken. Laat je niet ontmoedigen. Begin met wat jij lekker vindt en volg je gevoel!

DIRECT AAN DE SLAG?

Je bent enthousiast? Let's do this!
Vul onze vitaliteitcheck in en we nemen snel contact met jou op.

CONTACT

Sander Van Baelen

0486 80 43 39

sander@movingmoments.life

Bogaardstraat 48, Dessel

MOVING MOMENTS

Personal training en coaching voor meer energie, een fitte en gezonde levensstijl.