woman slicing gourd

Let's get inspired!

"Tussendoortjes weglaten om mijn lichaam rust te gunnen, ik ging er prat op dat mij dat niet ging lukken! Tot mijn eigen verbazing waren mijn suikerdips binnen de eerste week al volledig verdwenen."

De laatste 5 jaar kampte ik met meerdere longontstekingen en sinds vorig jaar kreeg ik de diagnose astma. Dat zette mijn dagelijkse leven zwaar onder druk en ik kwam maar amper een werkdag door. Ik begon met sessies kine/osteopathie en klom geleidelijk aan uit het dal. Het belang van een goede ademhalingstechniek werd toen al duidelijk, zowel voor mijn longen als mijn stressgevoel. Omdat mijn energie erg laag bleef, verwees mijn kinesiste mij door naar Moving Moments. De combinatie op vlak van voeding en ademhaling sprak mij enorm aan.

Desondanks dat ik geen erg slecht voedingspatroon had, merkte ik zelfs al na 4-5 dagen de eerste positieve veranderingen. Het weglaten van tussendoortjes om je lichaam rust te gunnen, ik ging er prat op dat mij dat zeker niet ging lukken! Ik hing zo erg vast aan mijn 10-uurtje en 16-uurtje. Tot mijn eigen verbazing waren mijn suikerdips binnen de eerste week volledig verdwenen en lukte het al aardig om van de ene hoofdmaaltijd naar de andere te gaan.

De invulling van mijn maaltijden hebben we samen ook aangepast. Zo weinig mogelijk bewerkte voeding om mijn immuunsysteem tot rust te brengen. Dit vond ik de eerste weken wat moeilijker maar beterde al snel. Ik ondervond alleszins de effecten: een betere vertering, een rustiger lichaam en eindelijk terug meer energie.

De focus op een aantal ademhalingstechnieken zorgde er dan weer voor dat ik beter sliep en overdag rustiger was.

Ik heb dit traject als enorm positief ervaren en zou het zeker aanraden. Met deze kleine wijziging in je voedingspatroon en ademhaling heb je op korte en lange termijn opnieuw zelf controle over je gezondheid.

TIP!
Wil ook jij graag meer flexibiliteit creëren? Ga voor een lage maaltijdfrequentie! Begin met je tussendoortjes te schrappen.

Benieuwd naar wat je zelf nog meer kan toepassen? Ontdek het in ons gratis E-book, je vindt hem hier.

DIRECT AAN DE SLAG?

Je bent enthousiast? Let's do this!
Vul onze vitaliteitcheck in en we nemen snel contact met jou op.

CONTACT

Sander Van Baelen

0486 80 43 39

sander@movingmoments.life

Bogaardstraat 48, Dessel

MOVING MOMENTS

Personal training en coaching voor meer energie, een fitte en gezonde levensstijl.