woman wearing white top

Let's get inspired!

De duidelijke uitleg was voor mij een eyeopener. Ik heb meerdere keren een 'aha'-momentje gehad 🙂 Omdat ik hierdoor zo enthousiast werd, ben ik er ook 200% voor gegaan.

Mijn darmklachten zijn begonnen rond mijn 20 jaar. Ondertussen loop ik hier al wel meer dan 15 jaren mee rond. Vele onderzoeken later is er het prikkelbare darm syndroom uitgekomen. Na talloze pogingen om de klachten te verminderen, leek niets echt te helpen. Ik liep meestal met buikpijn of een opgeblazen buik rond. Daarnaast voelde ik me het afgelopen jaar steed vaker heel moe, futloos en sliep ik niet meer goed. Ik kreeg ook regelmatig last van hyperventilatie en steeds frequenter een dipje door de dag waardoor ik naar ongezonde voeding greep. De zin in sporten verdween waardoor de kilo’s er ook nog eens bij aankwamen. Ik was er echt volledig klaar mee.

Ik contacteerde Sander en we zijn samen aan de slag gegaan. In de eerste afspraak kreeg ik een aantal tips mee op gebied van voeding en ademhaling. Het schrok me niet direct af, maar het leek me wel een uitdaging: “Ging me dit wel lukken?” Maar wat had ik het mis! 🙂

Al na de eerste week voelde ik dat mijn buik niet meer opgeblazen was, ik sliep beter, voelde me al een stuk fitter, mijn taille was ineens wat geslonken en de weegschaal gaf al -2 kilo aan. Van een motivatie gesproken om door te zetten.

Naarmate de dagen verstreken, voelde ik me steeds gezonder, fitter en blijer worden. Ik heb nauwelijks nog een dip door de dag, 10 x meer energie, mijn huid ziet er gezonder uit en ik heb amper nog behoefte aan ‘grijpen naar ongezonde voeding’. Daarnaast ervaar ik nog maar zelden buikpijn of een opgeblazen gevoel, en vlogen de kilo’s eraf. Dat laatste had voor mij zeker geen prioriteit, maar is toch een leuke bijkomstigheid! 🙂

Voor mij persoonlijk is dit het beste wat me is overkomen op het gebied van de problemen die ik ervaarde. Dit heeft voor mij op een zeer korte tijd echt wel mijn leven veranderd.

Kim     

TIP!
Graag meer weten over onze totaalaanpak? Download ons gratis E-book hier.

DIRECT AAN DE SLAG?

Je bent enthousiast? Let's do this!
Vul onze vitaliteitcheck in en we nemen snel contact met jou op.

CONTACT

Sander Van Baelen

0486 80 43 39

sander@movingmoments.life

Bogaardstraat 48, Dessel

MOVING MOMENTS

Personal training en coaching voor meer energie, een fitte en gezonde levensstijl.