Let's get inspired!

Zie je door het bos de bomen niet meer en heb je geen idee waar te beginnen? Wij helpen je graag op weg om die energievreters onder de loep te nemen. Klaar voor een boost?

Als we je vragen een lijst te maken van de zaken die ervoor zorgen dat jij je vermoeid voelt, zal je wellicht het één en ander kunnen opsommen. Is je job een uitputtingsslag, heb je te weinig uren in een dag, pieker je te vaak,… ? Je verliest er ontzettend veel energie mee. Aan die externe factoren zelf kan je niets veranderen. Je kan wel werken aan de manier hoe jij daarmee omgaat.

Voeding heeft een enorme impact op jouw energieniveau. Wat je eet, is jouw brandstof. Daarnaast speelt ook wanneer en hoe vaak je eet een grote rol.

Ademen. Het eerste en laatste wat een mens doet. Wat daartussen gebeurt, vinden we vanzelfsprekend. We staan zelden stil bij de kracht van onze ademhaling. Hoe je ademt, hoe vaak en hoe snel, heeft een onmiskenbaar effect.

Stress. Alles moet beter, sneller, sterker. Wist je dat ons lichaam nog steeds de stressreactie in werking zet zoals bij onze voorouders die moesten jagen om te overleven? Jouw belastingbrief, het aantal likes op social media, je job, … Dat is dan zelfs geen fysiek gevaar, jouw lichaam reageert wel met diezelfde stressreactie.

Slaap. Hoe vaak laad jij je batterijen van je smartphone, tablet, … op? Soms doen we dat zelfs uit voorzorg, om te voorkomen dat we op een belangrijk moment zonder vallen. Zorg jij even goed voor jouw éigen batterij dan voor die van je smartphone? Tijdens je slaap geef je je lichaam de kans om te rusten, te herstellen.

Bewegen. We zitten in de auto, zitten op het werk, achter onze computer, liggen in de zetel, … Ons lichaam zit vaak véél. We zijn daar niet voor gemaakt. Kleine aanpassingen kunnen al een groot verschil maken.

Al deze domeinen hebben op hun beurt een invloed op ons immuunsysteem.

Last but not least: Heb je dit alles al eens omgedraaid?
Sta jij soms stil bij wat jou helpt om je terug energiek, fit en sterk te voelen? De domeinen die we beschreven helpen je op weg.

DIRECT AAN DE SLAG?

Je bent enthousiast? Let's do this!
Vul onze vitaliteitcheck in en we nemen snel contact met jou op.

CONTACT

Sander Van Baelen

0486 80 43 39

sander@movingmoments.life

Bogaardstraat 48, Dessel

MOVING MOMENTS

Personal training en coaching voor meer energie, een fitte en gezonde levensstijl.